De locatie OpZuid, Soest
Ontdek OpZuid in Soest

Aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug, tussen Utrecht, Amersfoort en Hilversum ligt Soest. Prachtig gelegen nabij bossen, heide en duinen. Lekker actief wandelen in de Soesterduinen, of golfen op Golfpark Soesterduinen, een dagje relaxen in Thermen Soesterberg of een bezoek brengen met de (klein)kinderen aan het Nationaal Militair Museum, het kan allemaal in Soest.


De appartementen van OpZuid liggen direct aan De Eng, een uniek glooiend akkerbouwgebied dat ligt op een stuwwal. Voor de dagelijkse boodschappen bent u in een paar minuten lopen in het winkelcentrum Soest-Zuid. Daarnaast heeft Soest nog een uniek aanbod aan hippe boetiekjes en kunt u zich heerlijk culinair laten verwennen in één van de leuke restaurants.

De bereikbaarheid van OpZuid is top. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich bij het winkelcentrum aan de Soesterbergsestraat, daarnaast bent u lopend of met de fiets zo bij NS-Station Soest of NS-Station Soest-Zuid. Reist u liever met de auto? Dan bent u via N221 zo in Amersfoort, op de A1 of de A28. 

Tip: Bezoek De Paardenkamp en maak een ommetje langs de weilanden waar meer dan 120 paarden en pony’s van hun oude dag genieten. 

Projectinformatie

“Laat mij u helpen uw nieuwe thuis bij VanWonen te vinden”

"Ik sta u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden"