Geef het bouwnummer van uw voorkeur door!

09 februari 2023

Nieuwsbericht

Lees hieronder alles wat van belang is om te weten!


Wat betekent een pre-sale?
De voorinschrijving (pre-sale) wil zeggen dat u zich kunt inschrijven voor één of meerdere appartementen van uw voorkeur, op basis van de online verstrekte 'concept' stukken en op basis van indicatieve bandbreedte-prijzen. In dit stadium zijn wij in gesprek met de (onder)aannemer(s) voor het afronden van de verkoopstukken. De bandbreedteprijs heeft als doel u een richtprijs mee te geven voor het maken van een juiste keuze. Op het moment dat alle documenten en overeenkomsten definitief zijn, wordt de vaste koopsom bepaald. Tijdens deze pre-sale heeft u de tijd om u alvast te oriënteren op financieringsmogelijkheden en uw woonwensen. 

Online inschrijven op het bouwnummer van uw voorkeur!
Schrijf u HIER in als geïnteresseerde in het project OpZuid Soest en maak een account aan in 'Mijn VanWonen’. In dit account kunt u via de button ‘online inschrijven’ uw interesse op één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier. U kunt maximaal 10 voorkeuren opgeven.

Is er een woning van uw voorkeur beschikbaar?
Dan nemen wij telefonisch contact met u op, waarna u wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Heeft u geen bouwnummer toegewezen gekregen, dan wordt u automatisch op de reservelijst geplaatst. Er is geen positie op de reservelijst, indien er een appartement beschikbaar komt, wijzen wij opnieuw toe.

Appartement aan u toegewezen? U heeft het eerste recht tot koop!
Wanneer u een appartement krijgt toegewezen, gaan wij de concept verkooptekeningen met u doornemen, uw woonwensen bespreken en u informeren over het verdere aankooptraject. Blijft u na het gesprek enthousiast? Dan tekent u een reserveringsovereenkomst. U betaalt € 250,- voor een reservering. Het appartement blijft exclusief voor u gereserveerd totdat de verkoopdocumenten en prijzen definitief zijn vastgesteld. Vanaf dat moment kan de reservering worden omgezet in een koop-/ en aannemingsovereenkomst.

Heeft u vragen?
Neemt u dan contact op met Majoor Makelaars via telefoonnummer 035-603 6282 of e-mail info@makelaarsmajoor.nl.

Deel dit artikel: