Het project OpZuid
in Soest

De voormalige autoshowroom en -garage aan de Soesterbergsestraat maakt gefaseerd plaats voor woningen rondom een gezellige binnentuin. Deze binnentuin is straks één van de groene aders van De Eng, een plek waar buren elkaar ontmoeten.


Het project OpZuid zal gerealiseerd worden in twee fasen. De eerste fase bestaat uit 45 appartementen variërend in grootte van ca. 45m2 tot ca. 115m2. Ieder appartement beschikt over een woonkamer met open keuken, minimaal één slaapkamer, een badkamer, een berging in de stallingsgarage en een fijne loggia, waar men het hele jaar door heerlijk overdekt buiten kan zitten. Auto’s en fietsen worden uit het zicht geparkeerd in de stallingsgarage.

De tweede fase betreft de voormalige showroom aan de rotonde van de Soesterbergsestraat. We overwegen herontwikkeling van dit pand. Heeft u interesse om te wonen op deze prachtige zichtlocatie, geef uw woonwensen aan ons door via onze korte woonwensen enquête.   

Heeft u belangstelling in een appartement van fase 1, of voor fase 2, laat uw gegevens achter, dan houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen.
 

Ik wil op de hoogte blijven

“Laat mij u helpen uw nieuwe thuis bij VanWonen te vinden”

"Ik sta u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden"